Szeretettel köszöntelek a Farsang 2013 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Péter Emma
Farsang 2013 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Farsang 2013 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Péter Emma
Farsang 2013 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Farsang 2013 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Péter Emma
Farsang 2013 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Farsang 2013 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Péter Emma
Farsang 2013 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Maros Cecília indította 17 éve
Rengeteg étel van, amit kifejezetten erre az ünnepre (volt) szokás készíteni. Ha Te is tudsz ilyet, írd meg!
Hozzászólások eddig: 7
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Farsang süteménye: a fánk
Hozzávalók:
50 dkg liszt,2 dl tej,4 dkg élesztő, 5 dkg porcukor, 6 dkg olvasztott vaj, 5 tojás sárgája, 1 evőkanál rum, só.
olaj, citrom reszelt héja, baracklekvár.
Elkészítése:
A tejben az élesztő "felfuttatása"
Hozzávalók összegyúrása.
Dagasztás, kétszeresére kelesztés (meleg helyen, letakarva).
Kinyújtás, szaggatás.
Még további 15 perc pihentetés(letakarva).
Fánk sütése: fedő alatt a "benyomott" rész kerül alulra, fordítás után a fedőt levesszük , pirosra sütjük.
Porcukorral megszórjuk, baracklekvárt kínálunk hozzá.
Jó étvágyat!
Eszköz AzInternet üzente 14 éve
Szeretnél pénzt keresni, de nem szeretsz állásinterjúkra járni? Szeretnél szabad lenni, de szükséged van egy jó és stabil jövedelemre? Szeretnél otthon maradni úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz, vagy kis mama vagy és jól jönne egy kis pénz? Akkor neked erre a munkára van szükséged. Nincs szükséged semmi kezdői tőkére. Napi 3-4 óra munkával hetente kereshetsz 75-1000$-t, ha több szabadidőd van, akár többet is. Mire van szükséged? Internet elérésre, számítógépre, minimális számítógépes ismeretre…, a többi már csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan. Nem MLM! Bővebb információért küldj egy e-mailt a következő címre: eszkozazinternet@gmail.com. Tárgy: Pénzkeresés a neten 1.
pashkovsky terezia üzente 15 éve
Nemesi Ritának válaszolok a kérésére,irom a fánk nagyon finom receptjét.HOZZÁVALÓK: 60DKG LISZT,EGY KIS KOCKA ÉLESZTŐ FELFUJTATVA,2 EGÉSZ TOJÁS,4drb ÁTTŐRT FŐTT KRUMPLI,3 evőkanál vaj,citromhéj,kőzepes keménységű tésztá t gyurunk,a KRUMPLITOL MEGLÁGYUL,DE MÉG LEHET LISZTET TENNI HOZZÁ.MELEG HELYEN KELESZTJŰK,KINYUJTJUK,POHÚRRAL KIVÁGJUK ÉS UJRA HAGYJUK KELNI.FORRÓ OLAJBA LEFEDVE HIRTELEN MEGSŰTJŰK,MEGFORDITJUK,DE MÁR NEM FEDJŰK BE.PORCUKORRAL MEGSZORJUK ÉS FOGYASZTHATJUK.NAGYON FINOM,KIADÓS
nemesi rita üzente 15 éve
Marton Luca üzente 17 éve
Mályi Virág üzente 17 éve
Narancs puncs: ami kell hozzá:4 cl barna rum2 cl Cointreau6 cl friss narancslé1 csésze forró tea(esetleg kevés fahéj) Az alkoholos hozzávalókat felmelegítjük, majd tűzálló füles pohárban felöntjük a forró teával. A kész italt szegfűszeggel megtűzdelt narancskarikával díszítjük.
Maros Cecília üzente 17 éve
Nekem a csöröge fánk a kedvencem, szerintem nagyon finom és elég egyszerű elkészíteni. Ami kell hozzá: 225g liszt, 1 evőkanál sütőpor, csipet só, 115g porcukor, 1 tojás, 120 ml tej, 50g vaj olvasztva, 2 evőkanál őrölt fahéj, fél evőkanál ánizspor. A lisztet, sót, ánizst, porcukrot, sütőport összekeverem, egy külön tálban pedig felverem a tojást, a tejet és a vajat. Ezután apránként hozzáadom a lisztes keverékhez, majd kinyújtom a tésztát. Kb. 12 db fánkra tudom osztani, amiket középen átlyukasztok. Ezután forró olajban sütöm ki őket, kb. fél perc alatt sül meg. A maradék porcukrot fahéjjal szoktam összekeverni, és így szorom rá a fánkokra. Próbáljátok ki! :)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás