Farsang 2013: Receptek (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Farsang 2013 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1916 fő
  • Képek - 614 db
  • Videók - 57 db
  • Blogbejegyzések - 113 db
  • Fórumtémák - 12 db
  • Linkek - 248 db

Üdvözlettel,
Péter Emma
Farsang 2013 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Farsang 2013 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1916 fő
  • Képek - 614 db
  • Videók - 57 db
  • Blogbejegyzések - 113 db
  • Fórumtémák - 12 db
  • Linkek - 248 db

Üdvözlettel,
Péter Emma
Farsang 2013 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Farsang 2013 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1916 fő
  • Képek - 614 db
  • Videók - 57 db
  • Blogbejegyzések - 113 db
  • Fórumtémák - 12 db
  • Linkek - 248 db

Üdvözlettel,
Péter Emma
Farsang 2013 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Farsang 2013 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1916 fő
  • Képek - 614 db
  • Videók - 57 db
  • Blogbejegyzések - 113 db
  • Fórumtémák - 12 db
  • Linkek - 248 db

Üdvözlettel,
Péter Emma
Farsang 2013 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Receptek

Ezt a témát Maros Cecília indította 16 éve

Rengeteg étel van, amit kifejezetten erre az ünnepre (volt) szokás készíteni. Ha Te is tudsz ilyet, írd meg!

Hozzászólások eddig: 7

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Farsang süteménye: a fánk

Hozzávalók:
50 dkg liszt,2 dl tej,4 dkg élesztő, 5 dkg porcukor, 6 dkg olvasztott vaj, 5 tojás sárgája, 1 evőkanál rum, só.
olaj, citrom reszelt héja, baracklekvár.

Elkészítése:
A tejben az élesztő "felfuttatása"
Hozzávalók összegyúrása.
Dagasztás, kétszeresére kelesztés (meleg helyen, letakarva).
Kinyújtás, szaggatás.
Még további 15 perc pihentetés(letakarva).

Fánk sütése: fedő alatt a "benyomott" rész kerül alulra, fordítás után a fedőt levesszük , pirosra sütjük.
Porcukorral megszórjuk, baracklekvárt kínálunk hozzá.

Jó étvágyat!

73531_b5ef8ca34953_s

farsangi_fank_1300046_4105_n_1351927_3430_n.bmp

Válasz

Eszköz AzInternet üzente 13 éve

Szeretnél pénzt keresni, de nem szeretsz állásinterjúkra járni? Szeretnél szabad lenni, de szükséged van egy jó és stabil jövedelemre? Szeretnél otthon maradni úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz, vagy kis mama vagy és jól jönne egy kis pénz? Akkor neked erre a munkára van szükséged. Nincs szükséged semmi kezdői tőkére. Napi 3-4 óra munkával hetente kereshetsz 75-1000$-t, ha több szabadidőd van, akár többet is. Mire van szükséged? Internet elérésre, számítógépre, minimális számítógépes ismeretre…, a többi már csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan. Nem MLM! Bővebb információért küldj egy e-mailt a következő címre: eszkozazinternet@gmail.com. Tárgy: Pénzkeresés a neten 1.

Válasz

pashkovsky terezia üzente 14 éve

Nemesi Ritának válaszolok a kérésére,irom a fánk nagyon finom receptjét.HOZZÁVALÓK: 60DKG LISZT,EGY KIS KOCKA ÉLESZTŐ FELFUJTATVA,2 EGÉSZ TOJÁS,4drb ÁTTŐRT FŐTT KRUMPLI,3 evőkanál vaj,citromhéj,kőzepes keménységű tésztá t gyurunk,a KRUMPLITOL MEGLÁGYUL,DE MÉG LEHET LISZTET TENNI HOZZÁ.MELEG HELYEN KELESZTJŰK,KINYUJTJUK,POHÚRRAL KIVÁGJUK ÉS UJRA HAGYJUK KELNI.FORRÓ OLAJBA LEFEDVE HIRTELEN MEGSŰTJŰK,MEGFORDITJUK,DE MÁR NEM FEDJŰK BE.PORCUKORRAL MEGSZORJUK ÉS FOGYASZTHATJUK.NAGYON FINOM,KIADÓS

Válasz

nemesi rita üzente 14 éve

Én az eredet fánkreceptet keresem, tudja valaki?

Válasz

Marton Luca üzente 16 éve

Jól hangzik ez a puncs recept, kipróbálom! :)

Válasz

Mályi Virág üzente 16 éve

Narancs puncs: ami kell hozzá:4 cl barna rum2 cl Cointreau6 cl friss narancslé1 csésze forró tea(esetleg kevés fahéj) Az alkoholos hozzávalókat felmelegítjük, majd tűzálló füles pohárban felöntjük a forró teával. A kész italt szegfűszeggel megtűzdelt narancskarikával díszítjük.

Válasz

Maros Cecília üzente 16 éve

Nekem a csöröge fánk a kedvencem, szerintem nagyon finom és elég egyszerű elkészíteni.  Ami kell hozzá: 225g  liszt, 1 evőkanál sütőpor, csipet só, 115g porcukor, 1 tojás, 120 ml tej, 50g vaj olvasztva, 2 evőkanál  őrölt fahéj, fél evőkanál ánizspor. A lisztet, sót, ánizst, porcukrot, sütőport összekeverem, egy külön tálban pedig felverem a tojást, a tejet és a vajat. Ezután apránként hozzáadom a lisztes keverékhez, majd kinyújtom a tésztát. Kb. 12 db fánkra tudom osztani, amiket középen átlyukasztok. Ezután forró olajban sütöm ki őket, kb. fél perc alatt sül meg.  A maradék porcukrot fahéjjal szoktam összekeverni, és így szorom rá a fánkokra. Próbáljátok ki! :) 

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu