Szeretettel köszöntelek a Farsang 2013 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Péter Emma
Farsang 2013 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Farsang 2013 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Péter Emma
Farsang 2013 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Farsang 2013 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Péter Emma
Farsang 2013 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Farsang 2013 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Péter Emma
Farsang 2013 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Sziasztok!
Ha esetleg valaki belefogna, hogy otthon rendezzen farsangi házibulit, egy kis segítség a főétel ötletbörzébe: ha 1kg bőrös malackarajt sóval, borssal, majorannával bedörzsölünk és egy pár órára pihenni hagyjuk, fantasztikus farsangi lakomát tálalhatunk vendégeink elé!
A karajt a pácolódós pihenő után egy serpenyőben felhevített zsírban (mert hogy szerintem azzal a legfinomabb) megforgatva egy kicsit elő kell sütni, utána pedig tepsibe téve először lassan, alufóliával letakarva puhára kell párolni (kb. 120 fokon). Miután levesszük az alufóliát, egy kevés sörrel elkevert mézzel kenegessük meg a tetejét, oldalát és újabb 15 percre tegyük vissza a sütőbe, tekerjük fel kb. 220 fokra, hogy pirosra sülhessen a karaj bőre.
A köretet rátok bízom; én hagymás tört krumplival szoktam tálalni és Kadarka illik hozzá a legjobban.
Meglátjátok, fantasztikus lesz! A méztől enyhén édeskés lesz, de ez egyáltalán nem zavaró, sőt, egyenesen mennyei lesz tőle!
Vidám farsangolást!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Karnevál Velencében
In the cocpilmated w
Whoever wrote this,
Farsangi népszokások