Szeretettel köszöntelek a Farsang 2013 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Péter Emma
Farsang 2013 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Farsang 2013 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Péter Emma
Farsang 2013 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Farsang 2013 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Péter Emma
Farsang 2013 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Farsang 2013 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Péter Emma
Farsang 2013 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A rózsafánk a számtalan, farsangi ünnepekre készülő fánkok közül csak egy, egyszeri, de nem megismételhetetlen!
Ez a recept a tradicionális rózsafánk testes spanyol borral színesített változata, fogyasszátok jó étvággyal!
Hozzávalók:
35 dkg liszt
15 dkg cukor
2 kanál tejföl
2 tojás
2 evőkanál sherry
1 csomag sütőpor
egy csipet só
meggylekvár
vaníliás porcukor (a vaníliás cukor mákdarálóval porrá aprítva)
A lisztet, cukrot, tejfölt, tojásokat, sütőport és a sherry-t egy csipet sóval összegyúrom, és alaposan belisztezett tésztán vékonyra nyújtom. Közepes méretű fánkszaggatóval kiszaggatom, és a karikák szélét sugárban félig bevagdosom.
Aztán három lapot egymásra teszek, a közepüknél az ujjamat belenyomva összeragasztom, és forró olajon kisütöm. Még melegen a rózsák közepébe teszek egy-egy kávéskanálnyi lekvárt, a tetejüket meghintem porcukorral, és forrón kínálom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Farsangi finomságok : a hagyományos módon elkésztett farsangi fánk
A farsangi fánk
Farsangi jelmezversenyre fánk mellé farsangi vers jár
Kiadós farsangi lakoma